Specii in pericol?


Nu ma ingrijoreaza soarta ursilor polari, nici a tigrilor siberieni. Nu ne vizitam si nu cred ca imi vor lipsi in timp ce astept metroul. Imi lipsesc mai mult prietenii plecati intr-o miscare browniana in cautarea fericirii. Imi lipsesc si potentialii prieteni care dupa ce scapa de calculatorul de la serviciu dau fuga la calculatorul de acasa. Pe cei cu care ma intalnesc in parc ii suspectez ca se gandesc prea mult la ursii polari si la incalzirea globala si nu au timp de pierdut cu exemplare din specia Homo sapiens sapiens netrezite la o constiinta planetara macar, daca nu cosmica.

7 réflexions sur “Specii in pericol?

    1. V-ati obisnuit intre timp cu acest tip de comunicare ?
      Mi-a placut atat de mult postarea incat orice cuvant parea a fi de prisos . In schimb , voiam sa stiti , ca la celalalt capat al firului cineva vegheaza , e atent… da , era mai mult decat un like …

      1. Sunt impresionata, e cea mai frumoasa descriere a activitatii mele de pana acum. Si eu ma bucur ca exista Dan Ghenea, un om cu multa experienta…si imi va lua ceva timp sa citesc cele 1000 de postari + cele care vor urma! Succes!

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s