Regina Inimilor revine la Oradea


Mâine, 12 octombrie, la orele 13, in Piata Regele Ferdinand.

M-as bucura sa aflu impresii la cald despre eveniment.

Multumesc anticipat.

4 réflexions sur “Regina Inimilor revine la Oradea

  1. Am ratat impresiile la cald… Mi-au luat-o ziarele inainte . Pot sa va trimit cel mult o poza , pe care mi-am facut-o cu un grup entuziast de elevi . Si , eventual , raspund cu placere la intrebari , daca cumva mai aveti …
    …A fost o zi deosebit de frumoasa .

  2. Am aflat ca va avea loc evenimentul si am reusit sa-mi ajustez programul din timp , pentru a putea participa . Asta inseamna ca s-a facut publicitate si s-a vrut sa se afle , nu ca altadata cand aflam dupa sau nu aflam deloc .
    Ziua a fost placuta , insorita si cu o pronuntata nota de distinctie .
    Lume de tot felul : oameni din vechea generatie , eleganti , cu flori in mana ; bunici si parinti cu copii de mana ; personalitati marcante ale orasului ; copii si foarte multi tineri , clase intregi ale unor scoli , cadre didactice , armata si politia cu tot tacamul si politicieni ; era prezenta toata ,, floarea politica,, ceea ce nu e putin lucru . Oamenii s-au mai desteptat , s-au mai informat ori au citit istorie , dar cu certitudine exista o reala evolutie pro-monarhie . Avem un primar liberal cu reale intentii bune si asta face bine orasului . Evenimentul a fost incadrat in manifestarile dedicate Zilei Orasului ceea ce spune ca era de insemnatate maxima . Lucrurile sunt aranjate ,,de cei de sus,, dar ,,si cei de jos,, mai inteleg si ei cate ceva – concluzia asta am tras-o ascultand o discutie de oameni simpli , la fata locului .
    Senzatia per-total a fost una de bucurie , de inaltare sufleteasca , de SPERANTA .

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s