Cui îi este frică de Coroană?


stemeMai sus sunt stemele oficiale ale Republicii Bulgaria, Republicii Ungare, Republicii Serbia si Republicii Polone. Iar mai jos aveti stema unei tari care nu se numeste oficial republica (pentru ca tovarasilor le-a fost frica sa deschida oficial dezbaterea « Republica sau Regat? ») si stema tarii mele, Regatul României.  Stiti ce ati facut, tovarasi? Vedeti cumva vreo coroana pe capul bourului moldav sau a leului oltean de pe stema Regatului? Nu. Provinciile nu au atributele heraldice ale suveranitatii. Vulturul vostru fara coroana poate fi doar simbolul unei regiuni fara suveranitate. Cei care au desenat aceasta stema ne-ar vrea o populatie fara istorie si fara memorie.

nsd

9 réflexions sur “Cui îi este frică de Coroană?

 1. Imi plac foarte mult articolele Dumneavoastra din Rubrica Nihil sine Deo. Felicitari, sunt foarte bine punctate. Va rog sa ma contactati la adresa de mail de mai jos. Multumesc mult. Succes in continuare !

 2. Prostilor, care nu cunosc istoria reala a Romaniei, parlamentarilor care stiu ca daca va fi un rege nu vor mai putea sa fure si comunistilor, care vad fugindu-le pamantul de sub picioare !!! Noi ceilalti, cei din generatia cu cheia de gat, inca speram sa-l avem din nou pe rege la conducere!

  1. Doar incultilor si bolsevicilor FOARTE INRAITI
   Nu numai generatia cu cheia la gat (mama mea n. ’64 care e cam indecisa) ci si eu (n.’90) sustin din toata inima Casa Regala si pe Majestatea Sa Regele Mihai I.
   ………..
   Eu insa mai stiu si ca in ziua de azi TARA E IN ILEGALITATE,scarbele politice continuand sa suprime singura constitutie valabila,cea din 1923 si sa distruga tara din toate punctele de vedere si in toate domeniile.
   ………..
   In acest pseud-articol http://adevarul.ro/news/societate/de-monarhia-n-a-salvat-romania-momentele-ne-ar-putut-schimba-istoria-1_54ea1bb5448e03c0fde08b8f/index.html?science=54fa84167467f#_=_ se precizeaza ca M.S. Regele Mihai a vrut,cica,sa dea o lovitura de stat folosind o anume echipa « O » care a fost comandata de un anume Comandor Radu Nicolae.Eu nu am putut gasi vre-o poza in care sa fiu sigur ca e el.La comisia parlamentara de dupa revolutie a recunoscut dar a spus ca a vrut doar sa schimbe liderul si nu sistemul,punandu-l pe ilici.
   In acest pseudo-articol se zice ca a vrut sa readuca normalitatea si Monarhia la conducerea tarii si ca dupa revolutie a fost un apropiat a marelui Ion Ratiu.Nu stiu daca e adevarat,daca nu,daca mai in armata daca nu,daca ar mai fi dispus da nu,daca e de incredere daca nu etc.
   – Alta solutie ar fi sa facem noi proteste masive (500.000-1 milion)
   ……………
   Eu zic ca referendumul trebuie evitat.E ca si cum ai vrea sa intrebi daca te intorci de unde nici n-ai plecat.
   « republica » NU A EXISTA NICIODATA,REGATUL ROMANIEI NU SA TERMINAT NICIODATA ( tinyurl.com/republica-ilegala ),asa ca nu poti intreba daca lumea vrea sa se intoarca sau nu oricat de sigur ai fi ca republicanii si indecisii nu se vor prezenta iar daca monarhistii vor aprticipa masina,cu cvorumul necesar de doar 30% prezenta,am putea castiga.E vorba de principiu.

   Eu doar astea le vad ca metoda.Stiti altele ? Ce parere aveti ?

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s