Veniți să o apărăm pe Marilena Rotaru


Spusele doamnei Marilena Rotaru sunt riguros exacte: republica este ilegitimă (a fost adusa de tancurile sovietice) şi a fost instaurată prin fraudă (hoţie)

Blogul lui Buzatu

Ora Regelui

Consiliul Naţional al Audiovizualului este una din autoritățile nou apărute în peisajul instituțional românesc. Dacă luăm de bun ce spun dânșii, atunci CNA-ul ar trebui să asigure o piaţă a audiovizualului bazată pe libertate de exprimare, pluralism şi liberă concurenţă.

După cum știm și din alte situații, pe hârtie stăm bine, că doar avem legi, salarii și facilități cât cuprinde. Nu la fel de bine stăm cu protejarea libertății de exprimare sau a asigurării pluralismului opiniilor. Un exemplu care-mi vine în minte este situația cu care s-a confruntat Dan Puric, cu exact o lună în urmă. Dacă vă aduceți aminte, actorul afirmase într-o emisiune găzduită de B1 TV că „România este un stat mafiot condus de nişte securişti nenorociţi”, iar CNA s-a grăbit să amendeze televiziunea respectivă deoarece moderatorul … nu și-a contrazis invitatul !

Dar iată ce ce s-a întâmplat atunci nu a fost un accident ! În ziua…

Voir l’article original 796 mots de plus

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s