49 de ani, 51 de saptamâni, 8 zile


Anii zboara. Saptamanile merg. Zilele curg.

Se face anul de când sunt la Rodez. Se întâmpla sa fi fost chiar anul meu jubileu. Anul jubileu (care urma dupa 7 cicluri de 7 ani) era la  vechii evrei anul in care se iertau toate datoriile, anul eliberarii.

A fost un an bun. Dar si mai bune au fost saptamânile si lunile din care a fost alcatuit. Timpul are aici o structura care e foarte potrivita pentru a dospi pâinea noastra cea de toate zilele.

img_20170111_204621

9 réflexions sur “49 de ani, 51 de saptamâni, 8 zile

  1. Îți doresc la multi ani și ne gândim cu drag și dor la tine. Mă bucur că anul tău a fost bun pentru că mă ajută să învăț ceva nou. Un an în care l-am pierdut pe Cristi și l-am câștigat pe trump. Cu siguranță anul ce bine va fi superb.

  2. « Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get. » Eu tare mi-aş dori să ştiu ce gust are bucăţica de viaţă albă, al doilea rând, de jos. 🙂 La mulţi ani sănătoşi ca să vă puteţi bucura tihnit de toate!

  3. LA MULTI ANI CU SANATATE!Ma bucur sa citesc gandurile asternute de tine cu prilejul zilei de nastere,pentru ca sunt optimisste,lasi sa intelegem ca esti multumit de viata ta !Sa -ti ajute Dumnezeu si pe mai departe!TE IMBRATISAM CU MULTA DRAGOSTE!

  4. happy belated b’day! bon et heureux anniv’, voisin de département! 😉 bonne continuation et bonne chance dans tout ce que tu fais… amicales pensée et une semaine formidable!
    * * *
    à propos, stii ca suntem aceeasi zodie… 😉

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s