Ziua Zero


Sper sa fie o prezenta masiva la vot astazi. Ca sa putem relua procesul de reconstituire a unei natiuni.

Cei care cheama la boicot spun ca actuala clasa politica e ilegitima. Asa este. Dar aceasta asertiune este valabila in cel mai inalt grad pentru presedintele României. Existenta functiei de presedinte a otravit viata politica inca de la inceput.

Din pacate (sau din fericire, cine stie?), ocupantii functiei au pus izbitor in evidenta nocivitatea acesteia.

Vad votul de azi ca o sansa, probabil ultima, de a da din nou contorul la zero.

3 réflexions sur “Ziua Zero

  1. Sunt multe de reprosat atat actualei puteri, cat si opozitiei. Cert, pentru mine, ramane un lucru:mersul la vot este la latitudinea fiecaruia. Neparticiparea la vot mi se pare insa un gest de imaturitate politica. S-a indemnat fervent la neparticipare. Inclusiv unii lideri din staff-ul UE s-au pretat acestui gest ce frizeaza mai degraba dictatura decat democratia. Chiar daca, vorba cronicarului Neculce, suntem (poporul) prosti, dar MULTI, sper in aceasta duminica sa fim multi la vot. O zi frumoasa!

  2. Mesajul celui care ar fi trebuit sa fie cetateanul reprezentativ, in ziua referndumului: « Ne ajutati stand acasa ». Pe cine ajutam? Pe cei care stiu mai bine, desigur!! Si ne-a mai spus fostul presedinte (pentru mine e fost, indiferent de rezultatul de azi) ca e un vot pentru Romania. De acord. Dar daca nu-l dam, cum ar arata o Romanie cu 0 voturi? Sau o Romanie in care « partidul de avangarda » stie ce gandim sau ce ar trebui sa gandim si nu mai e nevoie sa venim la vot, ci doar sa-l sprijinim indiferent ce ar face, indefinit?

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s