Trenul Regal


« Luni, 15 octombrie 2012, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare, Principele Radu si Principele Nicolae ai Romaniei participa, in municipiul Alba Iulia, la ceremoniile prilejuite de aniversarea a nouazeci de ani de la incoronarea Regelui Ferdinand si a Reginei Maria.
Familia Regala va sosi cu Trenul Regal la gara din Alba Iulia, la ora 11.30, unde va fi intampinata de autoritatile locale. » (Comunicatul complet – pe www.familiaregala.ro)

« Trenul Regal va parcurge încă de duminică [o parte din] traseul dinspre București spre Alba Iulia.[…] Mâine, 15 octombrie, Trenul Regal va porni din gara Blaj spre Alba Iulia la ora 10.45.[…]Trenul Regal va părăsi Gara Alba Iulia la ora 14 […] Trenul Regal va face până la București patru opriri: în gara Blaj la ora 14.44, în gara Sighișoara la ora 16.37, în gara Brașov la ora 19.12 și în gara Predeal la ora 19.53. » (sursa: www.princeradublog.ro)

2 réflexions sur “Trenul Regal

  1. Pentru 3 ore petrecute la Alba Iulia de mostenitorii regelui era oare necesar atata lux ?
    Oamenii simpli ,care-si duc greu traiul,se pot intreba de unde bani si de ce trebuia pus in functie Trenul Regal ,mai ales ca deplasarea n-a facut-o Regele Mihai?

    1. Am mai spus: presedintele ne costa in fiecare luna dublu fata de cat ne-ar costa un rege (incluzand aici si trenul regal care sa fie folosit in fiecare luna!). Si cred ca mostenitorii legitimi ai regelui Ferdinand au dreptul la mai mult decat o calatorie dus – intors cu trenul cu care regele Ferdinand nu a apucat sa se plimbe, in schimb l-au folosit Ceausescu si Gheorghiu-Dej!

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s