PRO PATRIA SEMPER


Regele a găzduit la Palatul Elisabeta o ceremonie în care a primit Emblema de Onoare a Armatei României, în prezența Președintelul Senatului României, a ministrului Apărării Naționale și a Șefului Statului Major General.

Foarte potrivita deviza  « Întotdeauna pentru Patrie » pentru a caracteriza atitudinea de o viata a Regelui.

3 réflexions sur “PRO PATRIA SEMPER

 1. Este o rusine ca fostului rege si celor doi ex-presedinti postdecembristi l-i s-au acordat o distinctie pe care niciunul nu o merita. Armata Romana, ca si intreg poporul roman au fost tradate, la 23 august 1944, de Mihai, iar conducatorul ei – de facto – a fost predat inamicului, in plin razboi. ceilalti doi, la ordinele primite de afara au contribuit la aproape desfiinárea Armatei Romane. Acum, Armata Rom\na are un efectiv de militari echivalent cu cea din timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza. ARMATA ROMANA A FOST DEZONORATA SI UMILITA de catre toti trei cei decorati la 25 octombrie 2012.
  RUSINE TRADATORILOR DE NEAM SI DE TARA!

 2. 1. Maresalul Antonescu, spre nefericirea lui si a tarii, era singurul care mai sustinea, in armata romana, continuarea unei rezistente sinucigase alaturi de Hitler. Ordinul Regelui a fost deci urmat fara defectiune de catre armata romana la 23 august, Se pare ca Ion Antonescu nu mai avea, nici macar de facto, autoritate la 23 august 1944. Nu mai reprezenta pe nimeni. A si spus-o: onoarea lui era in acel moment singuruul criteriu, chiar daca asta ar fi insemnat un parjol wagnerian pentru Romania. La 23 august, Regele a fost omul de stat, iar maresalul (din nefericire!) s-a dovedit doar un marunt dictator egocentric.
  2. Nu vad nicio legatura intre rege si presedintii postcomunisti (niste uzurpatori)
  3. Armata romana a fost dezonorata continuu dupa alungarea Regelui, catre aceiasi care l-au numit tradator pe Rege.
  4. Cea mai mare tradare de tara este minciuna continua despre Regele Romaniei; singura tara demna pe care am avut-o a fost Regatul Romaniei – a incerca sa stergi memoria acestei tari adevarate este tradare.

  Multumesc pentru comentariu

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s