Principesa Margareta si Maestrul


mmnsdnsd2813Maestrul Victor Rebengiuc a fost decorat de Majestatea Sa Regele Mihai I cu Decoratia regala « NIHIL  SINE  DEO ». Decoratia i-a fost înmânata de Alteta Sa Regala Principesa Margareta, Custode al Coroanei României.

In imagine e un detaliu dintr-o fotografie postata pe blogul Principelui Radu.

In timp ce mai priviti atent strangerea de mâna, înclinarea Maestrului, surâsul Principesei, va reamintesc:

Vreti să vă pun poze cu presedinti, ca să comparati zâmbetul, tinuta, privirea?

Si o întrebare finală:

Ce poate face un presedinte si nu poate face aceasta viitoare Regină a României?

4 réflexions sur “Principesa Margareta si Maestrul

  1. Ar fi prea minunat!… dar nu se poate din cauza ticalosilor care ne-au guvernat si ne guverneaza…si mai sunt o mare gloata de bovine care-i aleg incontinuu pe aceeasi nenorociti de paraziti..si care din cauza spalarii creierelor nu sunt de acord cu regalitatea…asa caa…o sa ramana doar un vis frumos,,,am fost la revolutie si la mineriade o mana de oameni si pe urma au ales o mare gloata de bovine care au stat sub pat si la revolutie si la toate evenimentele anticomuniste si inpotriva sistemului…le urez sanatate majestatilor sale si regelui pt care am un respect deosebit!!! si sa nu puna la suflet vorbele unor starpituri ca basescu si iliescu si alti viermi de genu asta! au facut si fac atata rau acestui popor!…trebuie aruncati in iazul de foc! Ei cred ca judecata nu exista…precizez ca nu sunt ortodox si nici catolic si nici de vreo alta religie! ma numesc simplu; crestin. biserica ortodoxa e o alta capusa nenorocita care paraziteaza oamenii! si cea catolica deasemenea!! si care duc oamenii in ratacire si sclavie! Va urez numai bine si scuzatima pentru adevarurile spuse nediplomatic!

  2. Cred ca sansele Romaniei la Monarhie depind de accesul la cultura al locuitorilor sai. Majoritatea celor neinstruiti sunt usor de manipulat de catre propagandistii unor partide. Regele are o noblete, o demnitate si nu accepta astfel de practici.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s