Pinguinii nu compun simfonii


TĂRIILE  NOASTRE  SUNT  SI  SLĂBICIUNILE  NOASTRE. Nimeni nu este condamnat sa fie „nebun”, toti suntem vulnerabili in diverse feluri la tulburari mintale.

Daca am avea doar gene „absolut sigure” am fi la fel de putin adaptabili ca pinguinii.

Probabil ca pinguinii nu fac niciodata o boala echivalenta cu schizofrenia, dar nici nu compun simfonii. SLĂBICIUNILE NOASTRE  SUNT  SI  TĂRIILE  NOASTRE.

Daca nu vreti sa aveti de-a face cu nebuni, iata o prima lista de persoane nefrecventabile: Isaac Newton, Ludwig van Beethoven, Michelangelo, Robert Schumann, Virginia Woolf, Winston Churchill, Lev Tolstoi, Eugene O’Neill, Vivien Leigh, Charles Dickens. Lista ramane deschisa.

3 réflexions sur “Pinguinii nu compun simfonii

  1. Pinguinii nu compun simfonii, este adevărat, dar sunt poate, mai fericiți. Îmi plac pinguinii, îmi place și mai mult Lev Tolstoi…Aș vrea să fiu un pinguin.

  2. Am citit despre ei, cum își îngrijesc puii, cu cât devotament – ambii părinți ! apoi fidelitatea lor e cunoscută. Dar au și ei sadismul lor, sau instinctul de supraviețuire, obișnuiesc să împingă pe câte un confrate în apă, să testeze dacă e o balenă prin preajmă, asta nu mai e așa amuzant, mai au de lucru aici, să găsească o altă metodă..

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s