Miel Windsor cu legume


Rândul I, de la stânga la dreapta: MSI Împăratul  Japoniei, MS Regina Ţărilor de Jos, MS Regina Danemarcei, MS Regele Elenilor, MS Regele României, MS Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, MS Regele  Bulgarilor, MS Sultanul  Bruneiului, MS Regele Suediei, MS Regele Swazilandului, AS  Prinţul de Liechtenstein. Rândul II, de la stânga la dreapta: ASS Prinţul de Monaco, ASR Marele Duce de Luxemburg, MS Regele Regatului Lesotho, MS Regele  Belgienilor, MS Regele Norvegiei, AS Emirul Qatarului, MS Regeleof Iordaniei, MS Regele Bahrainului, MS Regele Ales al Malaysiei. Rândul III, de la stânga la dreapta: AS Emirul Kuwaitului, AS Prinţul Moştenitor din Abu Dhabi, ASR Prinţul Moştenitor al Iugoslaviei, MS Regele Regatului Tonga, ASR Prinţul Moştenitor al Thailandei, ASR Prinţesa Lalla Meryem (sora mai mare a Regelui Marocului), ASR Mohammed bin Nawaf bin Abdulaziz Al Saud.

Regele Mihai a participat la ceremoniile care marcheaza Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Irlandei de Nord. Regele Mihai a stat în dreapta sarbatoritei, verisoara sa de gradul al III-lea.

E singurul din fotografie care a stat in dreapta reginei si intr-o fotografie din 1947, la nunta acesteia. In stânga se afla chiar tatal miresei, Regele George al VI-lea.

La prânzul oferit de Regină, felul principal a fost miel Windsor cu legume. Ducele si Ducesa de Cambridge (Wiliam si Kate) au acompaniat-o pe Regină in roluri de amfitrioni. Printul de Wales a oferit in aceeasi seara un banchet la care felul final a fost budinca Eton cu rubarbă.

3 réflexions sur “Miel Windsor cu legume

  1. Nu m-as fi gandit la asta nici in 1000 de ani . Aveam deja tot felul de scenarii in minte .
    Ce buna-i comunicarea ! 🙂

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s