Chestionarul Bernard Pivot


(10% cenzurat*, ad usum delphini)

Cuvântul preferat? Cuvântul pe care îl detestaţi? Drogul favorit? Sunetul, zgomotul care vă place? Sunetul, zgomotul pe care îl detestaţi? Bărbat sau femeie pentru a ilustra o nouă bancnota? Meseria pe care nu v-ar fi plăcut să o faceţi? Planta sau animalul  în care v-ar plăcea să vă reîncarnaţi? Dacă Dumnezeu există, ce v-ar plăcea să-l auziţi spunându-vă după moarte?

 *Votre juron, gros mot ou blasphème favori?

Despre admiratia mea pentru Bernard Pivot – aici

6 réflexions sur “Chestionarul Bernard Pivot

  1. lumina – dezinstitutionalizare – un vin moldovenesc – curgerea unui parau de munte – zgomotul uscatorului de par – Regina Maria pe bancnota de 2 lei, Regina Elisabeta pe bancnota de 20 de lei, Regina Elena pe bancnota de 200 de lei – judecator – maslin – « Cred ca ne-am mai intalnit pe undeva… »

  2. filosofie-compromis-o cafea calda-curgerea unui parau-sirena unei ambulante-Regina Maria-doctor-mimoza-nu stiu, e prea grozav sa ma gandesc la aceasta intrebare.

    p.s. atunci cand cineva iti spune ,cred ca ne cunoastem de undeva ‘ inseamna ca are o afinitate pt tine, nu neaparat ca te stie.

  3. multumesc – normal – somnul – curgerea unui parau – zumzetul orasului – Regina Maria – miner – urs – « Era si cazul sa ne intalnim, nu crezi? »

  4. demnitate – normalitate – dulciurile – vântul prin frunze – freza dentară – Ana Aslan – contabil – floare de colț – « Arăți cam palidă! Și doar i-am spus lui Charon să nu mai vâslească precum un zănatic! Găsesc, oricum, fascinant cum doar oamenii, deși aflați la a doua, la a zecea, la a mia viață, simt mereu că mor pentru întâia oară! Hai să-mi povestești cum a fost la o supa caldă de stele! »

  5. iubire-concurenta-orice vin bun-fosnetul lin al marii , sunet de chitara in inserare -zgomotul picamerului care sparge asfaltul , zgomot de sticla sparta -barbat -economist-busuioc-,,Te asteptam . »

  6. Buna – Draga – Vinul rosu de casa din Moldova – Curgerea unui rau de munte – Bazaitul mustelor – Nici una, nici alta -Profesor – Crizantema – « Acum vezi? Exist! »

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s