Trupe de ocupatie: cinismul, interesul îngust, laŞitatea


« Instituţiile democratice nu sunt guvernate doar de legi, ci şi de etică, simţ al datoriei. Iubirea de ţară şi competenţa sunt criteriile principale ale vieţii publice. Aveţi încredere în democraţie, în rostul instituţiilor şi în regulile lor! Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credinţă şi fără memorie. Cinismul, interesul îngust şi laşitatea nu trebuie să ne ocupe viaţa. »

Alegem, in sfarsit, Via Regia sau ramanem pe un drum infundat (si desfundat!)?

9 réflexions sur “Trupe de ocupatie: cinismul, interesul îngust, laŞitatea

 1. Se pare ca dupa dorinta celor de la putere , respectiv PSD, USL nu se va putea alege niciodata Via Regia…ci doar acel drum infundat/desfundat! Oamenii inteligenti ar alege Via Regia …dar nu ei au puterea!

  1. Nu sunt de acord cu mentalitatea aceasta. Este fix ce se așteaptă de la noi. Cei de la « putere » sunt în serviciul poporului, nicidecum invers. Nu credeți că ar trebui să le amintim cât mai des acest lucru și să nu îi mai lăsam să își urmeze propriul interes, iar noi să îmbrățișăm resemnarea? Anul acesta se scrie istorie si, daca nu reacționăm prompt, se va duce naibii și ultima șansă pentru un viitor diferit de mizeria în care ne scăldăm de 23 de ani încoace.

 2. Eu nu cred că petițiile ar putea rezolva ceva în direcția aceasta, ci ieșitul în stradă unde susținătorii regalitățiii să își apere civilizat și ferm dreptul de a dori și altceva pentru țara asta în afară de mojicie, hoție și meschinărie. « Ne-am săturat de hăhăială/Vrem demnitate și onoare-n țară! »

  1. De acord. Hai sa iesim in fiecare duminica la 5 intr-o piata din orasul nostru (care eventual sa evoce regalitatea), cu o coroana de otel sau cu o margareta la rever. Cantam imnul adevarat al tarii noastre, aducem stema adevarata a tarii, spunem cu voce tare ce credem. Duminica de duminica. Iar pe 10 Mai sa sarbatorim Ziua Suveranitatii. Sa aratam cine este suveranul.

   1. Chiar acum am scris un mail celor din filiala ANRM din orasul meu. Să vedem ce părere au despre propunerea aceasta.

   2. Foarte buna ideea!!..ANRM. Bucuresti, va rog sa actionati in acest sens si sa nu va lasati manipulati de republicani..!..in organizatie sa fie NUMAI MONARHISTI ADEVARATI..!!

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s