Monarhia uneşte România


Ar fi necinstit să va spun că nu m-am temut deloc. M-am temut că vântul şi frigul vor fi duşmani redutabili pentru marşul regal de azi. Dar la fel de sincer va spun că m-am temut doar un pic. Pentru că, am mai spus-o şi o repet, monarhiştii sunt oameni care cred în cauza lor şi au dovedit că nimeni si nimic nu îi mai poate intimida.

A fost frumos. A fost impresionant – s-a văzut in ochii puţinilor trecători aflati pe stradă azi. Trebuie să vă spun asta: au fost mai multi manifestanti decat trecatori azi. Aşa că nu mă îndoiesc: dacă se pune chiar şi mâine problema unui referendum,  prea putin republicani vor iesi din case. Intr-o zi cu soare vor pierde la un scor decent; într-o zi cu vânt rece vor pierde la scor.

O lozincă de succes a fost azi « Monarhia uneşte România! ». Ştiţi vreo altă instituţie care poate face asta pentru o ţară aflată în război rece cu ea însăşi de aproape un sfert de veac?

4 réflexions sur “Monarhia uneşte România

  1. Frig şi în Cluj. Aproximativ două sute de oameni, de toate vârstele, au ieşit, totuşi, să fluture flori, steaguri şi zâmbete. Frumos.

  2. D-le Ghenea asa este, au fost mai multi manifestanti decat trecatori pe aceea vreme cainoasa. V-am recunoscut acolo ca fiind cel ce detieneti acest blog si am discutat. Ma bucur ca atmosfera a fost super. Pe 10 Mai, ce pica intr-o sambata, vom fi cu siguranta mult mai multi. Vrem Regalitate, nu securitate!! , o lozinca ce m-a uns la inima.
    Eu sunt convins ca la un referendum, mai ales cu pragul scazut, de 30%, monarhistii vor iesi si vor vota majoritar. Asa cum a spus si dl Paleologu in Romania nu este nimeni republican din convingere ci doar din scepticism.
    Traiasca Monarhia!!!

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s